«Сила книг» (The Power of Books) – 

фотопроєкт від Младена Пєнєва

Книги - це пристрасть і велика сила. Думаю, всі погодяться, що змусити прочитати те, до чого душа не лежить просто не можливо. Таке читання не принесе задоволення і буде схоже на бій з друкованим недругом. Але от якщо ви вибираєте собі книгу самі, з першої сторінки ви потопає в ній, розчиняючись в новому світі і живучи життям головних героїв. Книга змінює свою форму, але залишається для нас багатим джерелом корисної інформації. Її зміст є для нас найціннішим досвідом, який ми уявляємо і, як наслідок, переживаємо при читанні знову і знову.
«Сила книг» (The Power of Books) - це серія фоторобіт Младена Пєнєва (Mladen Penev), талановитого графічного дизайнера з Болгарії. Художник створив свій фотопроект ще в 2005 році для Віденського університету прикладних мистецтв, і в даний час фантастичні і креативні фотокартини автора є частиною колекції цього університету. Можливо. Ви вже не раз зустрічались з цими фото, до речі, їх часто використовують бібліотекарі та різні рекламні кампанії, для створення незвичайної реклами. Младена Пєнєва називають фотоманіпулятором, адже фотографії цього майстра викликають справжні емоції, провокують та змушують замислюватись над побаченим, а хіба це не головне?


Проєкт «Сила книг» наочно демонструє те, як людина може бути повністю поглинена читанням, навіть не помічаючи того, що відбувається навколо. Для тих хто вважає, що книги більше не дуже популярні, і гадає, що  все менше і менше людей взагалі читають, болгарський фотохудожник Младен Пєнєв вирішив показати  таким оригінальним чином, що це зовсім не так. Будь то романтичний роман чи історія наукової фантастики, ми заглиблюємось у книзі іноді на цілий день, не взмозі відірватися від неї.




Своїм проєктом він зробив рекламу книжки, як джерела інформації, намагаючись змусити молодих людей не забувати про те, що в книгах вони можуть придбати чималі знання. Дивіться, дивуйтесь та залучайтеся до справжнього креативу!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кульбаба, або Диво-рослина

«Зниклі птахи та тварини України»

«Відродження нації»