ВІРТУАЛЬНА ПОДОРОЖ НАЙКРАСИВІШИМИ ПАРКАМИ ЄВРОПИ
Ми пропонуємо Вам зануритись у прекрасний світ чарівної природи, зелених насаджень, гротів, скель та фонтанів, і просто казково-красивих місць. Парки, як і колись, залишаються найдоступнішими місцями, розрахованими на відвідувачів будь-яких віку. Дивлячись на таку красу, людині хочеться примножувати її і оберігати. Знову і знову повертатися у казковий світ.   Адже парки, представлені у презентації – це справжні шедеври, природні багатства, що створюють неповторну атмосферу краси та спокою.

До речі, помилуватися краєвидами та не порушити карантин тепер стало цілком реально. Адміністрації природних європейських парків придумали ініціативу, аби кожен міг побачити найпрекрасніші місця - аби тільки сиділи вдома і не наражалися на небезпеку.
    Усі охочі можуть помилуватися природою парків  Доньяна в Андалусії (Іспанія), Рісняк у Хорватії, подивитись на вулкан Етна та Везувій в Італії та відвідати озеро Комо. Також можна побачити гору  Олімп у Греції, озера Вальхензе у Німеччині та Балатон в Угорщині. ЗАХОДЬТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ І ПОДОРОЖУЙТЕ:


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина