Пропонуємо «книжкові ідеї» для     домашнього інтер’єру
Начался прием заявок на конкурс “Лучший книжный дизайн-2020”
Справжнім любителям читання завжди мало книг. Вірний спосіб підняти їм настрій - наповнити житло текстами і книгами у всіляких варіаціях.
Якщо ви справжній книжковий фанат, то ці оригінальні ідеї для стильного інтер'єру спеціально для вас:
 Ліжко у вигляді величезної книги. Відмінна ідея для оформлення казкової спальні.
Чого тільки не вигадають дизайнери для справжніх книжкових фанатів! Наприклад, для тих, хто любить подрімати в обідню перерву на робочому місці, вони створили книгу-подушку, яка може стати в цей час незамінною річчю. У закритому вигляді подушка замаскована під книгу, так що її можна спокійно зберігати на робочому місці.

Шпалери з візерунком у вигляді корінців книг. Для тих, у кого поки немає великої бібліотеки, підійдуть ефектні шпалери з малюнком з різнокольорових книг. Вони виконані настільки реалістично, що створюється непідробне відчуття духу і настрою справжньою бібліотеки.







Наліпки на сходинки. Такі наклейки у вигляді корінців книг відразу зроблять інтер'єр привабливіше.


Зручне крісло для читання. Книгомани оцінять таке крісло, обладнане всім необхідним. У бічній частині розташовані книжкові полиці і підставки для чашок, а з іншого боку закріплений світильник на стійці, який регулюється.

 Килимок біля ліжка у вигляді книги. М'який килимок відмінно імітує відкриту книгу.

Журнальний столик з книг. Цей оригінальний столик стане справжньою перлиною інтер'єру. Кожна книга, з якої складається конструкція, є місткий ящик


Лампа з книг. А це варіант для тих, хто готовий використовувати старі книги для краси. Склеєні таким чином сторінки перетворяться в прекрасний об'ємний абажур

Величезна книжкова полиця. Під цю полку не шкода віддати всю стіну - це справжній арт-об'єкт, який стане головним акцентом в інтер'єрі справжнього книголюба.



Дивіться і не дивуйтесь, книги змінюють не тільки нас, а і  навколишній світ!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кульбаба, або Диво-рослина

«Зниклі птахи та тварини України»

«Відродження нації»