Книжки, в’язання і 

купа позитиву

В'язання — дуже древній вид рукоділля, і налічує він в своїй історії сотні, а, може, й тисячі років. Як це не дивно, але в середньовіччі цим видом ремесла займалися переважно чоловіки. Але зараз в'язання є одним з найулюбленіших жіночих хобі. Точна дата появи ручного в'язання не встановлена, та й як це зробити? Ми можемо тільки здогадуватися, будуючи припущення і гіпотези зі знахідок археологів. Можливо, завдяки нормандцям в'язання поширилося  в Європі. Цілком можливо, що скандинави були одними з тих, хто і придумав це мистецтво, адже в скандинавських країнах досить суворий клімат і в'язання дуже важливе — як метод створити теплий одяг.
До чого ж тут скажете книжки? Судіть самі.
 Людина, яка захоплюється в’язанням, творчо реалізовується, нормалізує серцебиття, знімає стрес, релаксує. За допомогою спиць і різних матеріалів можна вив’язати практично будь-який предмет одягу або декору. Багато хто з  шанувальників книжок «наряджають» свою улюблену книгу в в'язану обкладинку. Ошатний «одяг» надійно захищає милий серцю твір, крім того, зв'язати її зовсім не складно. А ще можна зв'язати оригінальні книжкові закладки. А для тих, хто досконало володіє мистецтвом в'язання, - улюбленого літературного героя. Фантазія не знає меж!
  

























Скористайтеся можливістю з користю провести свій вільний час і  присвятіть його улюбленій справі - в'язанню і, звичайно ж, книгам! Не забудьте, що на цю тематику ви зможете знайти багато книг у нашій бібліотеці.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина