«Книжкові закладки, для яскравого читання»

 
Читати можна не тільки захоплено, але і яскраво, стильно і з «родзинкою». У цьому на допомогу приходять книжкові закладки. Раніше закладками служили старі квитки, календарики, рекламні буклети, паперові серветки, фантики для цукерок, запрошення на вибори !,засушені листочки ... Закладка - хоч і невелика, але дуже корисна річ при читанні книг. З її допомогою зручніше читати і знаходити потрібну сторінку. Закладка допомагає дітям, особливо в початковій школі, орієнтуватися по рядках, і в той же час вона сприяє вихованню культури поводження з книгами. І хоча, книжкових закладок зараз у продажу безліч, але красивою, оригінальною закладкою, зробленою своїми руками, дитина буде більш охоче користуватися, берегти її, так як в неї вкладена частинка її душі. Але й для дорослих читачів така річ стане в нагоді.
 А  майстри-вигадники тим часом винайшли купу ідей, як зробити книжкову закладку і привабливою і оригінальною. Здавалося б, ну що тут можна придумати? Але фантазія їх не знає межі. Пропонуємо вам оригінальні книжкові закладки, які не тільки виконують своє пряме призначення, а й своїм зовнішнім виглядом спонукають продовжити читання.








   "Смачні" закладки
  А от японці завжди відрізнялися оригінальним мисленням. Подивіться, які реалістичні книжкові закладки користуються в Країні висхідного Сонця великою популярністю! Ці «смачні» закладки ідеально копіюють натуральну їжу і виглядають настільки натурально, що можуть пробудити голод під час читання.




У «меню» японських кітч-закладок потрапили тости, бекон, лосось, яєчня і інші продукти. Вибирайте за своїми особистими кулінарним уподобанням і читайте!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина