ШПИГУНСЬКІ ПРИСТРАСТІ



ШПИГУНСЬКІ ПРИСТРАСТІ
ᐈ Шпионов фото, рисунки шпион | скачать на Depositphotos®
"Шпигунський роман" входить в серію "Жанри" - новий літературний проект Бориса Акуніна. Весна 1941 року. Напередодні великої війни німецька розвідка проводить складну, багатоходову операцію, мета якої переконати радянське керівництво: нападу не буде. Завдання доручено агентові екстра-класу під кодовим ім'ям "Вассер". Чи зуміє радянська контррозвідка розгадати гру віртуозного шпигуна?


Пауло Коельо. Мата Харі. Шпигунка. Від дитинства в маленькому
голландському містечку і шлюбу з алкоголіком на Яві - до підкорення Парижа, куди Мата Харі приїхала без грошей і де незабаром придбала славу однієї з найбільш елегантних жінок епохи, - все життя Мата Харі слідувала своїй правді, завжди була чесна з собою і вільна від забобонів і шаблонних істин. Вона дорого за це заплатила.






Багато співробітників британської розвідки здогадувалися, що в її керівництві давно засів "кріт", що працює на СРСР. Але ті, хто наважувався про це заявляти відкрито, чомусь виявлялися у відставці ... Решта вважали за краще мовчати.






Вадим Кожевников. Щит и меч. Роман відтворює героїчну, пов'язану з постійною небезпекою для життя роботу радянського розвідника, який діє за межами нашої батьківщини. Події, відображені в романі, розвиваються в кінці тридцятих років в Прибалтиці, потім в Польщі і в нацистській Німеччині в роки Великої Вітчизняної війни.



У гостросюжетному романі всесвітньо відомого англійського письменника Яна Флемінга  Казино "Руаль" розповідається про пригоди Джеймса Бонда, секретного агента Її величності, який отримав завдання особливої важливості: обіграти за картковим столом радянського агента на прізвище Намбер і тим самим завдати в інтересах країн НАТО серйозний удар опозиції у Франції.


"Невинний" насилу піддається жанровим визначенням. Це і детектив, і психологічний трилер, і історична драма, і - що, мабуть, найголовніше - повість про справжню любов. Дія роману розгортається в післявоєнному Берліні, на кордоні між Сходом і Заходом. Фоном відбувається служать дійсні події, хоча і їх реальність не дуже віриться - настільки вони схожі на моторошний фарс ...




Сомерсет Моем.  Ешенден, або британський агент.
 

Людина вражаючої долі, письменник, який поєднував літературну працю з місією таємного агента. Однак з історії світової літератури він залишив помітний слід, перш за все як неперевершений майстер прози - як автор, досконало оволодів найтоншим мистецтвом оповідача і володів унікальним даром романіста ...

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина