Позбутися шкідливої звички допоможе книга «Нікотину вірус ВИДАЛИТИ»

 Позбутися шкідливої звички допоможе книга «Нікотину вірус ВИДАЛИТИ»

Тютюнова епідемія є однією з найбільш серйозних загроз для здоров'я населення, що коли-небудь виникали в світі; щорічно від неї гине більше 8 мільйонів чоловік. Більше 7 мільйонів з них - споживачі і колишні споживачі тютюну, і більше 1,2 мільйона - не палять, піддаються впливу вторинного тютюнового диму. Масштаби людської та економічної трагедії, пов'язаної з вживанням тютюну, шокують, але цієї трагедії можна запобігти. В тому числі завдяки небайдужим до цієї проблеми людям, таким як Володимир Василенко.



Сьогодні ми раді представити користувачам нову книгу від пана Володимира «Нікотину вірус ВИДАЛИТИ», що поповнила фонд нашої бібліотеки .  Автор народився і проживає в місті Бердянську. Служив в ВМФ, після служби працював на судах далекого плавання, зараз - індивідуальний підприємець, займається інформаційно-посередницькою діяльністю. Консультант, мотиватор, надає підтримку і допомагає позбавитися людям від нікотинової залежності.

Продовж  20 років Володимир Василенко вивчає нікотинову пристрасть - причини її виникнення, катастрофічні наслідки і методи позбавлення, а до цього часу сам був пристрасним курцем! У його випадку, письменство стало інструментом донесення свого досвіду і допомогою тим, хто хоче кинути курити.

Досконало дослідивши цю тему, автор стверджує - коли ви курите, все відбувається насправді не зовсім так, як ви собі уявляєте. Ви вдихаєте не просто дим, а складну хімічну суміш, яка запускає у вашому організмі хіміко-біологічні реакції, побачивши які, повірте, ви б миттєво кинули курити. Пропагуючи здоровий спосіб життя, автор пропонує свою допомогу та створив для цього власний сайт (https://www.nikotinavirusudalit.com/uk/contacts-uk), на якому можна знайти необхідну інформацію. Цей сайт і книга не тільки про те, як кинути курити, і назавжди видалити сторінку нікотинової залежності з вашого життя, але й про те, як стати вільними, спокійними, упевненими в собі людьми!

Ми ж в свою чергу пропонуємо переглянути підготовлену відеопрезентацію створену у співпраці з автором книги і завжди пам’ятати: ЗДОРОВ’Я – ЦЕ ГОЛОВНЕ!






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

«Зниклі птахи та тварини України»