Роль цифр в житті людини (Рік математики в Україні 2020-2021)

 

Роль цифр в житті людини

(Рік математики в Україні 2020 – 2021)

Цифри служать для позначення чисел. Цифрами позначаються: дата народження і номер телефону, цифри входять в адресу та реєстрацію документів, вони супроводжують нас протягом усього життя, і роль цифр в житті людини важко переоцінити. Існує навіть спеціальна галузь знання - нумерологія, яка вивчає вплив чисел на життя і долю людини. За допомогою нумерології можна отримати не тільки прогноз на день, але і на більш тривалий термін, визначити сумісність партнерів, вдалий чи невдалий результат справ в бізнесі і багато іншого.

 

З історії нумерології

В основу нумерології покладено вчення давньогрецького філософа і математика Піфагора, чиє ім'я добре знайоме всім за шкільною програмою. Понад 2,5 тисячі років тому він поєднав воєдино математичні системи, розроблені арабами, друїдами, фінікійцями і єгиптянами, з науками про природу людини.

В даний час нумерологія займає важливе місце в системі езотеричних знань і допомагає людині не тільки розібратися у власному характері, але і вибрати рід занять, роботу, партнера для шлюбу або романтичних відносин.

Основний принцип нумерології полягає в тому, що будь-який багатозначне число, виражене цифрами, можна звести до однозначного числа шляхом їх складання, а кожне просте число, що отримується в результаті, відповідає певним поняттям, властивостями і образам.

Значення цифр в нумерології

Так, в нумерології цифра 1 символізує Сонце, а люди, яким вона протегує, наділені сильною внутрішньою енергією, цілеспрямованістю і наполегливістю, тобто є природженими лідерами.

Символом цифри 2 є Місяць. Для людей, що знаходяться під її заступництвом, характерні м'якість, доброта, спокій, врівноваженість, а також легка вразливість і невпевненість в собі.

Цифрі 3 протегує планета Марс. Люди, у яких дата народження зводиться до 3, оптимістичні, товариські, схильні до різнобічним захопленням, але при цьому не вміють концентрувати увагу на чомусь одному.

Цифра 4 знаходиться під заступництвом Меркурія. Для людей з такою цифрою характерні організованість, товариськість і уважне ставлення до близьких. У той же час вони можуть проявляти дріб'язковість і зайву балакучість.

Цифра 5 знаходиться під управлінням Юпітера. Люди, яким протегує 5, відрізняються незалежним характером, вони легко набувають авторитет, виявляють дбайливе ставлення до оточуючих, але при цьому часом проявляють запальність.

В нумерології 6 є цифрою Венери. Такі люди наділені природною чарівністю і привабливістю, а в стосунках чесні і надійні.

Цифрі 7 протегує планета Сатурн, а для людей- «сімок» характерні розум, допитливість і незалежність.

8 знаходиться під управлінням Урана. Такі люди відрізняються амбітністю, мінливістю настрою і запальністю.

Цифрою 9 управляє планета Нептун. Для людей цієї цифри характерні романтичність, емоційність, цілеспрямованість, багатий внутрішній світ.

Як бачимо, кожній цифрі відповідають певні риси характеру, тому і прогноз на рік потрібно шукати у відповідності зі своєю цифрою.

Рекомендуємо вашій увазі такі книги:






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кульбаба, або Диво-рослина

«Зниклі птахи та тварини України»

«Відродження нації»