"Мужність заради єдності" (до Дня Збройних сил України)

 

«Мужність заради єдності»

(До  Дня Збройних сил України)

День Збройних Сил України - це свято, яке поєднує українські військові традиції від княжих і козацьких часів до сьогоднішніх, коли солдати та офіцери виконують найважливішу місію - захищають суверенітет і незалежність нашої держави від агресора. Збройні Сили України стали провідною частиною оборонного сектору країни та довели свою спроможність якісно виконувати покладені на них завдання.

Сила та міць української держави - у єдності армії та народу. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків. І в складні часи сьогодення наша армія доводить, що вона може виконувати покладені на неї функції на належному рівні. Вона модернізується, міцніє, розвиває свій військовий потенціал, поповнюється висококваліфікованими кадрами і є національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

Щиро зичимо вам, військовослужбовці, миру, спокою, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку вашим родинам. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди.
Щоб більше дізнатися про історію українського війська, будь ласка, завітайте до бібліотеки філіалу №2 та візьміть додому почитати ці книги:












Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина