З книгою канікули - сумувати ніколи!


Літні канікули — це хороша можливість познайомитися з книжковим світом з іншої, більш цікавої сторони. Адже після уроків у школі ще є домашні завдання, що з кожним роком дедалі більше ускладнюються, і тому на прочитання книжок залишається не так багато часу. Книжкова виставка з фонду нашої бібліотеки пропонує Вам книгу не зі шкільного списку літератури, а «ту саму» яку читаєш з задоволенням, переповідаєш, радиш друзям.

Якщо ви досі вважаєте, що на канікулах діти не читають, значить ви купували/читали їм не ті книжки. Пропонуємо добірку, що здивує захопливими літніми сюжетами та пробудить любов до читання. 

Дитячі пригодницькі сюжети — це саме те, що дозволить відпочити від школи. Серія «Коти-вояки» уже завоювала шалену популярність серед дітей і підлітків. Запеклі бої і шалені пригоди, невідомі явища і дивовижна природа, мистецтво дипломатії та воєнна міць — усе це світ «Котів-вояків». А також цікаві книги від видавництва «Портал», що  допомагають дітям і підліткам розуміти історію та культуру України у світовому контексті, над якими працювали десятки українських авторів та ілюстраторів. Ці книги точно будуть до вподоби вашим діткам!

          



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина