Журнальний вернісаж


 

Наша преса – на всі інтереси

     Газети та журнали, є невід’ємною складовою частиною загального фонду бібліотеки.

     Газети «Голос України», «Урядовий кур’єр», «Газета по–українськи», «Украинский пенсионер» та журнал «Країна» розкажуть про історію та сьогодення нашої країни.

   Місцеві газети: «Вечірня Полтава», «Полтавський вісник», «Зоря Полтавщини», «Село полтавське», «Полтавська думка» проінформують полтавців про все цікаве,  що відбувається у нашому місті.

    Журнал «Огородник» - улюблений щомісячний журнал для дачників, садівників, городників, квітникарів. Компетентні поради, рекомендації фахівців, а також рецепти смачних страв, домашніх заготовок, фітотерапія – все це і багато іншого можна знайти на сторінках цього видання.

     «Дім. Сад. Город» - на сторінках цього журналу висвітлюються такі теми як планування і оформлення саду, ландшафтний дизайн, оптимальний вибір рослин і догляд за ними, сезонні практичні поради садівникам.

     Багато читачів чоловіків захоплюються спортом, тому і для них в нашій бібліотеці є гарна підбірка газет: «Футбол», «Болельщик», «Спорт – арена».

    Чималий інтерес викликають журнали для жінок: «Отдохни», «Vogue».

    Для тих хто, створює красу своїми руками,  в бібліотеці є колекція різноманітних журналів з рукоділля: «Бурда», «Вяжем сами», «Діана», «Handmade».

       Для тих, хто піклується про своє здоровя може почитати газети «ЗОЖ» та «Здоровя і довголіття».

   Багато яскравих журналів для дітей доповнюють книжковий фонд бібліотеки. До уваги юних  користувачів ми пропонуємо такі видання: «Жасмин», «Зоодруг», «Котелло», «Joy Ukrainian edition».

Якщо ви бажаєте прочитати про щось цікаве та незвичайне –
тоді завітайте до бібліотеки-філіалу №2.




Тут на вас чекає багато корисної інформації.

Приходьте і читайте!

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина