Веселися, грай і книжки читай!

 


Веселися, грай і книжки читай!

У сучасних дітей є з чого вибирати, і це чудово! Сьогодні, напередодні 1 червня – свята для всіх дітей,  ми хотіли показати дітям, що влітку можна і розважатися і грати і читати цікаві книги, і що читання це класно, і зовсім не нудно, як вважають деякі. Проводити свій вільний час можна не тільки весело, але й з користю, адже книжки, які приготували бібліотекарі для дітей –суперсучасні, суперцікаві та суперкрутезні! Сьогодні ми познайомили малечу з такими українськими авторами як Сашко Дерманський, Галина Малик, Валя Вздульська, Оксана Лущевська.  Для книжкової виставки «З книгою канікули – сумувати ніколи» бібліотекарі філіалу№2 підібрали книжки, які користуються особливою популярністю у дітей. А оскільки наші гості вперше переступили поріг нашої бібліотеки – це знайомство стало для них відкриттям.




Якщо добре знаєш дитину, завжди зможеш підібрати книгу, від якої їй буде складно відірватися. Немає дітей, які не читають – є книги, які не цікаві ось цьому конкретному хлопчикові чи дівчинці. Тому спочатку намагались розібрались які ж теми цікаві нашим маленьким читачам?, про щоб їм ще хотілося б дізнатися? І таким тем виявилось безліч. А в допомогу – звичайно, книга!

А також, дуже важливо, щоб дитина вміла отримувати задоволення від різних речей. І тому розваги, вікторини, веселі пісні нам не на заваді. «Бібліотека – це круто!» - відповідь від наших найменших читачів.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина