Нові книги в бібліотеці

 


   Віктор Левченко – український письменник, перекладач та мандрівник. Закінчив Київський Лінгвістичний університет. Член Спілки театральних діячів України. Відзнаки: спецвідзнака у категорії «Міжнародний вибір» на конкурсі «Коронація слова» в 2014 році.

Віктор Левченко «Вільні стосунки»


   Книга для тих, хто любить свободу, подорожі, філософські дискусії та амурні пригоди. А також для всіх авантюристів та романтиків! Подорожуйте разом з головними героями, які кохають один одного, але хочуть бути вільними.

Карло Карзан «Думай як Шерлок Голмс»


   Шерлок Голмс вже давно припинив бути просто персонажем з книги. Він - взірець логіки, кмітливості та впевненості у собі. Автори цієї книги проаналізували твори Артура Конан Дойла, щоб з’ясувати - як працює мозок Шерлока Голмса. Їхні спостереження супроводжують корисні поради та цікаві завдання, що допоможуть юним читачам навчитися думати як найвідоміший детектив усіх часів.

   Потрібно розв’язати якусь проблему? Є таємниця, яку кортить дізнатися? Прямуй на бейкер – стрит, де на тебе чекатиме сам Шерлок Голмс. Познайомившись із пригодами видатного детектива, ти дізнаєшся, як працює мозок, та зможеш запозичити його спосіб мислення для себе.

   «Думай як Шерлок Голмс» - це дещо середнє між навчальним посібником та гральним майданчиком. Тут зібрані серйозні вправи та пустотливі ігри, що дають змогу натренувати мозок за прикладом найгеніальнішого детектива усіх часів.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

«Зниклі птахи та тварини України»