Тренінг з Дмитром Медведєвим для ВПО

 


Під час тренінгу «Опора на себе: Здорова частина і внутрішній критик» з Дмитром Медведєвим, в рамках проєкту «Психологічна допомога населенню», навчилися розрізняти самооцінку та самоцінність, що впливають на ідентичність людини. У психології ідентичність розглядається як важлива складова психічного здоров'я. Відсутність чіткої ідентичності може викликати в людини невпевненість, стрес і знижену самооцінку.

Психолог може допомогти людині розібратися у своїх почуттях та допомогти знайти способи, які допоможуть зрозуміти її особистісну, або соціальну, або професійну ідентичність. Проблеми формування ідентичності - пов'язані з тим, що людина не може знайти своє місце в світі, не знає, хто вона є та чим вона може бути корисною для суспільства. Це може виникнути в період підліткового кризового віку або в дорослому житті при зміні життєвої ситуації, наприклад, у випадках вимушеного переселення людей.

Учасникам заходу було цікаво дослідити свої власні відчуття, виділити свої ролі у житті та проаналізувати свою ідентичність в даний момент. По закінченню цього циклу занять, аудиторія висловила подяку пану Дмитру за увагу та щиру допомогу.








 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені