Тренінг з розвитку лідерських якостей для дівчат-підлітків «Active girls»

 

 


На базі Бібліотеки-філії №2 ЦБ ПМТГ  відбувся захопливий тренінг від Проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях» реалізований ГО «Нова Полтава» за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

В тренінгу «Active girls» прийняли участь дівчата-підлітки, учениці ЗОШ №20 з метою оволодіти лідерськими якостями та зрозуміти які цінності допомагають нам орієнтуватися по життю. Своїми знаннями та досвідом з дівчатами ділились тренерки, менторки та проєктні менеджерки – Ганна Шавиро та Наталя Баранник. Вони створили особливу атмосферу, де кожна учасниця змогла відчути довіру, впевненість та комфорт.

Це була неймовірна можливість для дівчат пізнати себе, дізнатись багато нового про лідерство, міжособистісну взаємодію. Під час заходу піднімались такі важливі теми як  волонтерство, солідарність, взаємоповага, та боротьба з насильством. Учасниці тренінгу навчалися ефективному спілкуванню, працювали в командах, виконували захоплюючі вправи на розвантаження та активні руханки.  Цей процес і захопив дівчат, і водночас об’єднав у дружнє коло однодумців.

Особливою темою стало обговорення теми сексуального та гендерного насильства та боротьби з ним. Учасниці отримали цінні поради щодо реагування, налагодження діалогу та підтримки один одного.

За хорошу спільну роботу та набуті нові навички дівчата були нагороджені сертифікатами про участь у проєкті. Пишаємося нашою молоддю, їх особистісним зростанням та активною позицією по життю.

 









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені