У будь-якій кризовій ситуації допоможуть психологи з мобільної бригади. Групова консультація для ВПО

 

 

Мобільні бригади діють у м. Полтава вже майже півроку і за цей час допомогли багатьом полтавцям, а також внутрішньо переміщеним особам, які опинились в складному становищі. Метою діяльності мобільної бригади є надання соціально-психологічної допомоги постраждалим особам, зокрема соціальних послуг з консультування, кризового та екстреного втручання, соціальної профілактики відповідно до їх потреб.

Сьогодні в бібліотеці-філії №2 відбулось перше групове заняття, де група ВПО познайомилась з роботою мобільної бригади, та отримала важливі поради від психологів, куди і як звертатися при потребі, та як  адаптуватися в нових реаліях.

Психологи наголосили, що допомагають у вирішенні широкого спектру проблем, а також в стресових ситуаціях та тривожних станах. Під час групової терапії на практиці показали учасникам декілька вправ, наприклад, «Заземлення», або «Улюблений напій», що дозволяють розслабитись та знімають стрес.

Під час заходу повідомили також, що всі, хто цього потребує, зможуть отримати особисту консультацію в приміщенні бібліотеки. Бригада має можливість допомагати дітям, відповідно до індивідуальних потреб  та здійснювати виїзні заходи.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина