Весняна зустріч. Поезія, пісні, романси

Весняна зустріч. Поезія, пісні, романси


2 березня бібліотека-філіал №2 запросила своїх користувачів на весняну зустріч з учасниками різних колективів: Вірою Мотчаною, Лідією Новіковою та Віталієм Бурмакою. У святковій програмі, присвяченій початку весни та святу всіх жінок, прозвучали ліричні, мелодійні пісні, музичні композиції, та декламування віршів. Для гостей лунали пісні у виконанні солістки заслуженого ансамблю пісні і танцю України «Лтава» ім. В. Міщенка Віри Мотчаної:  «Не вимовлю ні слова», «Місяць на небі», «А липи цвітуть», «Червона Рута» та багато інших. А також, у виконанні Віталія Бурмаки, прозвучали гуморески та ліричні вірші найвідоміших класиків літератури.

Зустріч подарувала гостям на початку весни гарний настрій, усмішку і позитивні емоції. Віра Мотчана переконана, що без пісні просто не можливо існувати. Тож, з радістю долучились підспівувати і присутні на концерті глядачі. 

Світлого настрою всім та позитивних емоцій!  Вітаємо рідних, друзів і колег, зі святом весни і краси, бажаємо всім любові, тепла, і здоров’я!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина