Віртуальна подорож «літературними» парками

30 березня у світі святкують День прогулянки в парку. У наш час парки для міських жителів часто залишаються єдиним місцем, де можна відпочити душею і відчути єднання з природою.

Під час цього карантину більшість з нас відчула цінність звичайних прогулянок на природі, а найбільшою нагородою став вихід за межі дому, кудись в парк, в ліс, до води. Адже так приємно спостерігати за природою, де все продовжує жити своїм життям, йде весна, співають птахи, де можна неспішно милуватися першоцвітами та появою перших зелених листочків на деревах.

Безумовно, один з найкращих видів відпочинку – це неквапна прогулянка парками. Але сьогодні бібліотека-філіал №2 пропонує вам відправитись у віртуальну подорож незвичайними парками, а «літературними».  У таких парках можна не тільки почитати улюблену книжку на «книжковій» лавочці, а й і помилуватися дивовижними скульптурами відомих літературних героїв. І хоча подібні парки поки вважаються рідкістю, але своєю оригінальністю вони приваблюють багато туристів. Сподіваємось зацікавлять і вас!

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина