Нові надходження в бібліотеці


Циганчук Ксенія Анатоліївна (8 березня 1986 м. Рівне) — українська письменниця, лауреатка Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» (2016). Лауреатка літературної премії ім. Михайла Дубова у номінації «Проза» (2017).

Мова творів авторки — українська. Жанри творів: детективи, трилери. У 2006 році вийшла збірка оповідань «Дощ крізь сльози» (переважно філософська тематика).

В 2019 році вийшов роман «По той бік пам'яті» — це захоплива суміш містики, жахів та міфології з прадавніх казок.

В 2019 році у видавництві «Фоліо» вийшла перша книга серії «Поліцейський детектив» — «Кривавими слідами». Серія заснована на реальних подіях.


Бібліотека філіал № 2 отримала дві книги  письменниці:
Убивця з підземелля


Наляканий безхатько звертається до патрульних: у загадковому підземеллі, що його недавно розкопали вчені, він наштовхується на понівечене тіло жінки. Запитань більше, ніж відповідей: ім’я вбитої, місце та знаряддя вбивства... І головне: хто це зробив? Справа — цілком імовірний «висяк», та слідчий Єгор Скляр «висяків» не терпить. Як і патрульна Власта Коваль. Однак це не єдине вбивство, таємницю якого їм потрібно розкрити... Продовження історій про розслідування Єгора Скляра і Власти Коваль. Розповідь заснована на реальних подіях. Усі імена, дати й локації змінені.

По той бік пам'яті


Кажуть, чарівні казки — то не просто вигадки народів світу... ⠀⠀ А відгомін реальних подій, які відбувалися у дохристиянські часи. Зокрема й моторошних обрядів ініціації, що їх проходила тодішня молодь у хатинах-домовинах посеред дрімучого лісу… Наші дні. Дві дівчини та троє хлопців вирушають на відпочинок за місто. Проте їхні плани летять шкереберть, щойно друзі опиняються на роздоріжжі біля поламаної автівки й у пошуках допомоги прибиваються до старого занедбаного хутора. І давня казка оживає, змушуючи кожного згадати свій найпотаємніший страх. Що ж приховує колективне несвідоме наших предків упродовж тисячоліть, і які жахи насправді закодовані у знайомих нам з дитинства народних казках? 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина