Володимир Лис – справжній феномен сучасності

 Володимир Лис – справжній феномен сучасності


Волинянина Володимира Лиса можна без перебільшення назвати живим класиком сучасної української літератури, і це буде ще досить стримане визначення. 26 жовтня письменнику виповнюється 70 років. На сьогодні він  один із особливо плідних, успішних і читаних авторів, лауреат багатьох престижних літературних премій та конкурсів, кавалер ордена “За заслуги” ІІІ ступеня. У літературному багажеві Володимира Савича більш як 20 книг. «Свій край прославляю долями людей і діалектом…» - говорить про свою творчість і про книги Володимир Лис.

Такі твори, як “І прибуде суддя”, “Камінь посеред саду”, “Острів Сильвестра”, “Століття Якова”, “Соло для Соломії”, інші романи, повісті, п’єси зажили широкої популярності у читачів, а за “Століттям Якова” знято серіал.

Бібліотекарі бібліотеки-філіалу №2  до ювілею письменника пропонують переглянути онлайн–виставку його книг, адже твори Володимира Лиса пульсують океаном емоцій, поезією почуттів. Це своєрідна психотерапія, яка допомагає на деякий час відгородитися від однієї реальності і перенестися в іншу, літературну, мистецьку, культурну, цікавішу.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

«Зниклі птахи та тварини України»