Арт-тераса «Веселка думок: книжкові симпатії»

День відкритих дверей «Бібліотека – the best. Вітаємо зі святом!»

Арт-тераса       «Веселка думок: книжкові симпатії»

 

Всеукраїнський день бібліотек провели разом зі своїми друзями – читачами нашої бібліотеки, які продовж дня приходили, щоб привітати бібліотекарів з професійним святом  та, звичайно ж, взяти до дому книжки. Бо «без книги – і заснути не можу» - як каже наша читачка Любов Іванівна.

Цей день, провели творчо, організувавши арт-терасу «Веселка думок: книжкові симпатії». Ідея полягала в тому, щоб користувачі поділились з нами своїми думками з приводу прочитаних книг та власноруч створили «виставку-веселку». Кожна книга асоціюється у людей з різними кольорами. І в цьому ми мали змогу переконатись, адже деякі читачі одну й ту ж книгу бачили в різному кольорі. Свої враження від нещодавно прочитаних та просто улюблених книжок, користувачі відбили в різнокольоровій гамі. І наша «веселка» швидко заграла різними кольорами. Читачі охоче називали прізвища своїх  улюблених авторів. Тож, тепер маємо рекомендаційний список літератури від користувачів нашої бібліотеки!

Привітала наш колектив своїми віршами також полтавська поетеса Наталія Жовнір. Прочитала декілька творів зі своєї нової збірки «Кольоровий експрес», зокрема «Символ міста Полтави – Іван Котляревський», в якому автор закликає обов’язково відвідати бібліотеку! Несподівано і приємно! Дякуємо всім за приємні враження та тепле спілкування.


 



 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина