Прості вправи для здоров’я від Мобільної бригади допомоги

 


Психологи з Мобільної бригади допомоги провели черговий тренінг для користувачів бібліотеки учасників проєкту «Психологічна допомога населенню». Під час заходу фахівець Ганна Шпортун познайомила присутніх з методикою рефлексотерапії.

Рефлексотерапія – це вплив на активні точки тіла людини. Подібна процедура може застосовуватися з лікувальною та профілактичною метою. Вплив на активні точки допомагає швидко і ефективно позбавлятися больового синдрому, навіть інтенсивного й гострого. Рефлексотерапія – один із найсучасніших напрямів у офіційній медицині, хоча, наприклад, в Китаї таке лікування використовується вже кілька століть поспіль. Подібна методика схвалена наукою й лікарями-практиками та часто застосовуються в практичній психології.

Група учасників заходу застосувала показані вправи на практиці – навчились знаходити на тілі потрібні точки. Особливістю точок є те, що вони виявляються у людини з моменту її народження та розташовані ідентично у різних людей. Почули багато цікавої інформації від пані Ганни, розглядали різні випадки, коли такі методи допомагають якнайкраще.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина