Профілактика здорового образу життя

 

Часто з приходом весни відчуваємо не тільки радість, а ще й втому та виснаження після довгої зими. Боротися з цим негативом не просто бажано, а вкрай необхідно, користуючись різними методиками. Як це робити правильно та послідовно, дізнавались внутрішньопереміщені особи та читачі бібліотеки з допомогою фахівців-спеціалістів Мобільної бригади допомоги  в рамках міні-проєкту «Психологічна допомога населенню», що діє вже другий рік поспіль в бібліотеці-філії №2.

Пані Надія Литвяк, Тятяна Пискун та Марина Самойленко провели для присутніх арт-терапевтичне заняття, а також розповіли про дихальні техніки та фізичні вправи, що допоможуть тримати в балансі своє ментальне здоров’я, допоможуть впоратися зі стресовими станами і побороти безсоння. Відповідальне ставлення до власного здоров’я надає можливість завжди почуватися впевненіше та  безпечніше.

Легкі фізичні вправи та дихальна гімнастика – підняла настрій всім присутнім. А малювання незвичайних квітів доповнило цей прекрасний захід естетичним задоволенням. Учасники проєкту вже з нетерпінням очікують наступних занять.










 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина