Майстер-клас «Пташка-веселка»

 


Веселий, потішний та креативний майстер-клас пройшов з дітьми 4 класу в бібліотеці-філії №2. Діти не тільки дізнались багато цікавого про таке рідкісне та яскраве явище природи як веселка, а ще й виступили в ролі справжніх дослідників та провели фізичний дослід, отримавши справжню веселку прямо в бібліотеці! А ви не знаєте як? А ми розкажемо! Якщо присвітити на диск ліхтариком, то сонячна веселка відіб’ється на білому папері та ви зможете розгледіти всі її яскраві кольори!

Після невеликої вікторини, взялися до творчої справи, і змайстрували пташку-веселку, що має всі кольори райдуги. На допомогу дітям пришла художниця-майстриня Центральної бібліотеки ПМТГ Ганна Мухіна, вона підготувала шаблони пташок та допомогла дітям зробити з них гарну поробку, а також гарно її розмалювати. Але діти і самі були в захваті від творчого процесу – у кожного вийшло щось своє, неповторне. Радіємо від їх усмішок, непідробної цікавості до навколишнього світу.

 З бажанням знову повернутися до нашої бібліотеки, діти  та їх пташки полетіли додому похвалитися батькам своїми успіхами.











Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені