В любові кожен стає поетом…Зустріч учасників «Творчого ковчегу Полтава»

 


В любові кожен стає поетом…Зустріч учасників «Творчого ковчегу Полтава»

14 лютого є неофіційним святом усіх закоханих, яке пройшло крізь століття, і сьогодні широко відзначається у всьому світі. Учасники «Творчого ковчегу Полтава» прийшли привітати читачів бібліотеки–філії №2 з цим приємним святом та підготували поетичну  програму, що супроводжувалась музикою, піснями та віршами про кохання.

В заході взяли участь  не тільки постійні учасники ковчегу, а ще й доєдналися читачі, які хотіли проявити свої поетичні таланти. Пролунали вічні слова любові Ліни Костенко та уривки поезії Й. Гете у артистичному виконанні Людмили Тимофєєвої. Послухали ліричну поезію Наталії Жовнір. Отримали насолоду від прем’єри нової пісні від Людмили Костенко «Сніг на перехресті…» покладену на вірші Юлії Стиркіної та музику Олександра Котлярова. Чудове виконання української пісні «Ніч яка місячна» від Володимира Чистякова теж потішила глядачів, класика – завжди в тренді. Свою любовну лірику продекламували  Сергій Старих  та Яків Купінський. Вечір перетворився на яскравий калейдоскоп подій та емоцій.

В подарунок бібліотека отримала декілька нових гарних примірників книг, що завжди є найкращим подарунком. А також підтримка наших читачів, шанувальників поезії та музики, без яких це свято не було б таким яскравим, щирим та теплим.
















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені