Чарівна Елізабет Тейлор в Ранковому кінотеатрі

 

 

Неймовірно красивий та атмосферний фільм подивилися сьогодні в Ранковому кінотеатрі за мотивами роману «Слоняча стежка»,  з легендою світового кінематографу в головній ролі - неймовірною Елізабет Тейлор.

Роман «Слоняча стежка» (Elephant Walk) був написаний в 1948 році Робертом Стендішом  (псевдонім британського письменника Дігбі Джорджа Герахті). Події відображені в ньому відбуваються на чайній плантації в британській колонії Цейлон. Екзотичні  пейзажі, романтика почуттів, чарівність головних героїв та  драматична боротьба тварини з людиною– все є в цьому фільмі.

Спочатку в головній ролі планувалося знімати чоловіка та дружину Лоуренса Олів’є та Вів’єн Лі. Але через нервовий зрив Лі була змушена припинити роботу у зйомках. Її місце зайняла чарівна Елізабет.

Під час  перегляду цього фільму глядачі отримали справжнє естетичне задоволення. Елізабет Тейлор тут – надзвичайно красива, подекуди неможливо відвести від неї погляд. Сукня в якій вона знайомиться з друзями чоловіка – просто шедевр! Взагалі художник з костюмів показав тут головні тренди 50-х років і глядач має можливість оцінити ці надзвичайно красиві вбрання. Да і сюжет тримає у напрузі до останнього кадру. Тому дуже сподобався аудиторії.

Для тих хто ще не дивився – рекомендуємо цей фільм до перегляду. Тут ви побачите і кілька реальних життєвих картин  про роботу чайних плантацій, і процес приготування чаю на заводах. Досить атмосферно виглядають місцеві церемонії та обряди, що буде цікавим для допитливого глядача.

 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина