Серія тренінгів «Стосунки з близькими під час війни» продовжується!

 


І знову зустріч з Дмитром Медведєвим, психологом-психотерапевтом, який допомагає групі внутрішньо переміщених осіб адаптуватися до нових реалій життя, покращити свої стосунки з близькими та надає емоційну підтримку і професійну допомогу на базі бібліотеки-філії №2.

Продовження серії тренінгів на тему стосунків з близькими під час війни розкриває перед учасниками все нові і нові горизонти. І тепер вже не так страшно говорити про свої почуття і визнавати помилки. Арт-терапевтична вправа з малюнком,  яку виконували сьогодні – відобразила важливість взаємної підтримки. Пан Дмитро допоміг кожному учаснику розпізнати, інтерпретувати зображені образи та пов’язати їх з реаліями життя людини. Даний метод не має обмежень і протипоказань, застосовується практично у всіх напрямках психотерапії, оскільки пов’язаний з творчим самовираженням.

Не обійшлося і без цінних порад. Зараз,  під час війни, надважливо турбуватися про себе, робити те, що приносить нам задоволення. Це може бути творчість, прогулянки, спілкування, читання книжок. Варто дозволяти собі і знаходити час на це. Якщо ми не дбаємо про себе, то ми швидко виснажуємось, вигораємо і не можемо бути ефективними, втрачаємо психічне здоров'я. Тож будьмо в ресурсі!

Зберігайте добрі стосунки з друзями, родичами, колегами, спілкуйтеся, телефонуйте, незважаючи на відстань і різницю в часі.

Пам'ятайте: психологічна стійкість – це наш вибір, тому дбаймо про себе, будьмо в ресурсі, і ми все здолаємо!

 







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина