Герої книг – герої мультфільмів

 

Мультфільми і дитячі книжки приносять чимало користі як для дітей так і для дорослих. Дитячі книги та мультфільми, які наповнені радістю і легкістю, можуть допомогти інакше поглянути на світ і відволіктися від повсякденності. Мультик – це жива казка, це книжка, що перебігла на екран телевізора чи монітора. І не важливо, яке дійство розвертається на екрані, адже стежити за яскравими персонажами так цікаво і захоплююче! Саме з анімації може початися перший інтерес до літератури – якщо мультик сподобався, дитина швидше за все погодиться прочитати оригінал або продовження улюбленої історії.

Є ще кілька важливих причин, через які і у дорослому віці потрібно читати дитячу літературу та дивитися мультфільми: вони розвивають уяву, надихають на зміни, нагадують про прості цінності, дозволяють зануритися у приємні спогади, дають можливість зблизитися зі своєю дитиною, простими словами пояснюють складні речі.



Герої запропонованих нами книжок стали улюбленцями мільйонів дітей у всьому світі. З ними виростали цілі покоління, вони надихали малечу на нові звершення та захоплювали своїми пригодами, змушували усміхнутися чи допомагали пережити труднощі. У цій добірці – лише кілька найвідоміших персонажів дитячих книг, і впевнені, кожен із читачів зможе доповнити її своїми фаворитами.

Завітайте в бібліотеку-філію №2 та оберіть книжку на свій смак. А відео презентацію «Герої книг – герої мультфільмів», створену за мотивами дитячих книг ви можете  переглянути в соцмережі Facebook на каналі You-tubе та на сайті ЦБ ПМТГ.

Дивіться мультфільми та читайте книжки всією сім’єю! Надихнувшись досвідом життя героїв, вам, можливо, захочеться додати яскравості та пригод і у власне життя.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина