Феєрверк яскравих заходів для малечі з пришкільного табору

 


Літературна вікторина «Казкова країна», розважальна програма «Країна дозвілля запрошує!» та «Торбинка цікавинок про домашніх тваринок» - все  це вир яскравих емоцій та веселих пригод, які чекали на маленьких читачів бібліотеки-філії №2. Організоване дозвілля для дітей 1-4 класів ЗОШ №2 запам’ятається на довго, адже це було і весело, і пізнавально.

Літня практика роботи з дітьми переконує нас, що бібліотека стає тим самим майданчиком де наші дітки розкриваються і самореалізуються. Скільки різних умінь, навичок, знань про себе та оточуючий світ дарує їм спілкування в колі друзів!

Кожному дорослому добре відомо, що фізичне навантаження також необхідне дитині для її правильного розвитку і здоров'я. Саме тому бібліотекарі організовували розважальні заходи з рухливими іграми, танцями і руханками. Це було і весело, і корисно. Діти активно приймали участь у літературній  вікторині, та вікторині про тварин. Дізнались багато нового та цікавого, а ще відчули себе справжніми зірками, коли навчились співати в Караоке.

Пришкільні табори вже закінчують свою роботу, але в бібліотеці чекають своїх маленьких читачів кожен день. Нехай канікули стануть найяскравішою порою, а з бібліотекою і найцікавішою!








 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина