Пришкільний табір в гостях у бібліотеки

Пришкільний табір в гостях у бібліотеки



Про всезнайок кажуть, що вони знають усе. І чому трава зелена, а небо голубе, і скільки зубів у равлика, і як називається наша Галактика? А навіть якщо не знають відповідей, у них є своя думка на всі випадки. В чому  сьогодні впевнилися на зустрічі зі всезнайками з пришкільного табору ЗОШ№2.

Бібліотекарі філії №2 знають як привернути увагу маленьких непосид-всезнайок, треба лиш трішки уваги та креативу, і багато-багато вікторин. Вікторина-гра розвиває у дітей пізнавальний інтерес створює позитивний емоційний фон, стимулювати пізнавальну активність. А також розвиває самостійність та креативне мислення, збагачує словниковий запас.

Маленькі учасники заходу сьогодні були супер-активні, позитивні, веселі та швидкі. Разом ми встигли багато дізнатись нового з популярної дитячої енциклопедії про життя Землі, про хижих тварин, про дива світу, динозаврів та екзотичних птахів. За допомогою вікторини «Хочу все знати» знайшли відповіді на цікаві запитання, а ще разом знаходили відповіді на складні питання в книжках із серії «Популярна енциклопедія сучасних знань» для дітей.

Приєднуйтесь до нашої бібліотечної родини, друзі! З нами ви примножите свої знання.

 



Конкурс – гра «Великі космічні пригоди»

Іншому загону з пришкільного табору ми запропонували  взяти участь у конкурсі –грі «Великі космічні пригоди». Під час цієї дивовижної подорожі, всі учасники помандрували у далекий Космос та відвідали інші планети. А для цього ми створили справжню команду космонавтів з якою  виконували вправи  на кмітливість, уважність, а також на витримку та гарну пам’ять, проводили конкурси, щоб виявити хто може полетіти з нами на інші планети, адже справжні космонавти повинні бути хоробрими, кмітливими, і вміти працювати в команді.  Допомагали нам книжки про Космос із фонду бібліотеки-філії №2. Бо нам довелося вирішувати нелегкі задачі!

А далі, ми стикнулися із різними космічними небезпеками: астероїдами та метеоритами від яких намагались втекти під час гри на уважність та швидкість реакції. Діти також подивились декілька цікавих сюжетів про Сонячну систему  та Землю. І, звичайно,  повернувшись до дому влаштували супер вікторину, яка показала, що діти запам’ятали усе, що почули під час гри. Тож  було дуже цікаво!





 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина