Зустріч з Мілою Іванцовою та презентація роману "Намальовані люди"

 


18 серпня відбулась творча зустріч з відомою письменницею Мілою Іванцовою, що здобула свою популярність серед шанувальників сучасної української літератури. Мілою Іванцова – не тільки відома письменниця, а й журналіст, перекладач, лауреат Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова», володарка титулу «Золотий письменник України», та окрім цього дуже приємний співрозмовник, цікава особистість. Книги автора користуються популярністю не тільки серед жіночої половини читачів, вони цікаві людям різного віку і публікувалися  не тільки на Україні.  

Оскільки пані Міла вперше у нашій бібліотеці, вона розповіла гостям про початок своєї творчої діяльності,про свій зв’язок із Полтавою і про свої перші романи, їх героїв, та  цікаві сюжети. Але основна розмова відбувалась навколо нового, вже восьмого роману «Намальовані люди», надрукованого в цьому році у видавництві «Білка». Авторка розповіла про непросту історію його написання довжиною в шість років, та про те, що найбільше надихало її на роботу над цим  твором. Про реальних героїв, що живуть на сторінках цієї книги та вражають читачів своєю правдивою історією, плачуть, сміються, кохають один одного. «Намальовані люди» - це, як зазначила авторка, історія про звичайних людей, поставлених у незвичайні обставини, про художників і медиків, підприємців і студентів. А також про любов, силу духу, взаємопідтримку, самопожертву, і людяність. Також пані Міла зауважила, що з цього роману могла б скомпонувати ще кілька романів, адже кожен з його героїв заслуговує на окрему увагу.

Новий роман письменниці змальовує людей Революції Гідності та ті непрості події, що відбувались в період 2013-2014 рр., але як каже сама авторка він зовсім не важкий для читання. Тож, радимо його для прочитання своїм читачам і чекаємо на нові зустрічі в бібліотеці!

 





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина