Ранковий кінотеатр



В бібліотеці-філії №2 зібрались шанувальники кінематографу, щоб подивитись біографічний фільм «Елвіс» та поспілкуватись про славнозвісного американського співака і актора Елвіса Преслі. 

Елвіс - один із найуспішніших музикантів XX століття. Установив чимало досі не перевершених рекордів у царині звукозапису. Став настільки популярним, що більшість людей зазвичай називає його просто «Елвіс» або «Король рок-н-ролу», а в США — просто «Король».

Життя короля рок-н-ролу було не надто довгим. Він помер у 42 роки. Проте воно дає можливості для історій мало не в усіх жанрах. Співак, рівного якому у багатьох сферах немає досі, пережив і неймовірну славу, і драму самотності, він знав, що таке рабські контракти та обожнювання публіки. Лурман намагається розповісти все і одразу. І якимось незбагненим чином йому це вдається.

Фільм вражає своєю масштабністю та видовищністю. Режисер охоплює різні аспекти життя Елвіса Преслі і не тільки - Лурман розповідає про вбивства Мартіна Лютера Кінга та Боба Кеннеді, про експлуатацію та расизм. Загалом є над чим подумати і про що поговорити.

Вдячні глядачі були задоволені, працюємо далі над втіленням проєкту «Ранковий кінотеатр для ВПО» та чекаємо нових зустрічей.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені