Ранковий кінотеатр для ВПО продовжує свою роботу




Користувачів, що відвідують Ранковий кінотеатр при бібліотеці-філії №2 об’єднують не тільки спільні інтереси, любов до кіномистецтва, а й любов до творчості, а якщо ще і у фільмі йдеться про креатив, тоді час промайне непомітно, а враження залишаться надовго. Так і було сьогодні – подивились фільм канадського режисера Шона Геріті «Модна штучка» про світ високої моди та непересічну історію талановитої дизайнерки одягу на ім’я Кейт Кера.

Фільм показує, як звичайна, але винахідлива молода жінка спроможна пробитися в жорстокому світі моди і зробити власну революцію в галузі. Кейт стикається зі зрадою, розчаруванням і конкуренцією. Проте, саме ці труднощі дають їй силу та мотивацію боротися за свої мрії. «Модна штучка» - це непередбачуваний фільм про боротьбу і перемогу.

Емоції, що так потрібні зараз людям – позитив та віра в перемогу добра, захлеснули наших глядачів, після фільму ще довго ділились враженнями. Участь в проекті дарує людям радість спілкування та відчуття єдності, дякуємо всім та чекаємо нових зустрічей.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені