Останнє заняття-тренінг по боротьбі зі стресом завершилось врученням сертифікатів, словами подяки та подарунками

 



За допомогою психотерапії та пізнанню особливостей роботи своєї психіки, можна підтримувати ментальне здоров’я та навчитися зберігати спокій у стресових ситуаціях. Черговий курс навчання з психології для групи ВПО та мешканців полтавської громади, був присвячений саме боротьбі зі стресом та стресовим станам. Завдяки психологу – психотерапевту Дмитру Медведєву група учасників навчилася деяким прийомам подолання психічної напруги. Виникнення несподіваної та напруженої ситуації призводить до порушення рівноваги між організмом і навколишнім середовищем. Наступає неспецифічна реакція організму у відповідь на цю ситуацію. В боротьбі з таким станом, людина витрачає багато енергії та не завжди здатна побороти його сама. Тому завдячуємо пану Дмитру за виділений час на заняття з людьми, які цього особливо потребують.

По завершенню курсу всі слухачі отримали сертифікати  про участь у заході. Вдячні учасники не могли відпустити Дмитра без подарунків – квіти та м’які іграшки стали невеликим презентом за увагу та допомогу у подоланні психологічних проблем.

Але проєкт на цьому не звершується. Чекаємо нових цікавих зустрічей- тренінгів в листопаді місяці, та запрошуємо до участі всіх бажаючих.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені