«У царині слова» - ювілейна зустріч учасників «Творчого ковчегу «Полтава»

 

«Творчий ковчег «Полтава» впевнено крокує до нових горизонтів. Промайнуло вже п’ять років з того часу, коли відбулось перше засідання учасників цього чудового літературно-мистецького об’єднання. І сьогодні можна говорити із відчуттям гордості та захоплення, що цей проєкт поєднав людей близьких за духом та творчим настроєм не тільки з Полтави, а із інших міст та навіть країн. Під своїм крилом він об’єднав різнопланових митців, що несуть свою творчість у люди, дарують її оточуючим: вірші, музику, пісні, художні витвори мистецтва та театральні постановки – все це має місце в «Творчому ковчезі».

На зустріч, яка відбулась в бібліотеці-філії №2 ПМТГ цієї суботи, завітали митці, наші друзі з Кременчука, і свято було феєричним! Дякуємо за це всім присутнім.

Пролунала поезія від полтавців - Олега Шапошнікова, Юлії Стиркіної, Наталії Жовнір, поета-початківця Марини Садової, Сергія Старих, Галини Хархан, а також кременчужан – Людмили Снітко, Ірини Залюбовської, Вікторії Сопільняк, та Ігора Герасименко. Зачарувало читання уривку з поезії Лесі Українки від професійної акторки Людмили Тімофеєвої,  та   театральне дійство від кременчуцьких митців за мотивами «Лісової пісні». Не обійшлося і без бардівської музики від Люмили Костенко, що посіла в цьому році почесне місце серед учасників обласного фестивалю «Акорди душі».

Миттєвості творчого спілкування створили чудовий настрій та наповнили цей день світлими позитивними почуттями. Бібліотека дякує своїм друзям-митцям за співпрацю, за  позитивні емоції, а також за  подарунки – гарні книжки, які поповнять фонд та знайдуть свого читача серед шанувальників поезії.

 









 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені