Зайди на хвилинку, прочитай про новинку!

 


Зайди на хвилинку, прочитай про новинку!

Бібліотека філія №2 пропонує нашим читачам ознайомитися з  нещодавно отриманою пригодницькою книжкою Роберта Бриндза «Дівчина у кризі», з якою можна добре провести час під час відпустки.

Роберт Бриндза – англійський письменник, творчість якого в літературних колах довгий час не шанували. Однак після того, як у 2016 році вийшла його книга «Дівчина у кризі», про Роберта заговорили по всьому світі. Сьогодні бібліографія автора складає понад десять книг. Тираж більшості з них перевищив три мільйони екземпляри.

Роберт Бринза народився у Лоустофті, в 1979 році. Крім нього, в сім'ї була ще сестра. Батько часто розповідав дітям казкові історії, тому Роберт з ранніх років він мріяв писати книги, хоча ніколи не вірив у те, що зможе отримувати за це гроші. Саме тому, коли батьки наполягли на вступ сина до театрального, він не заперечував та подав документи до школи акторської майстерності. Одразу після закінчення школи актора, він написав сценарій для моновистави «Бранко та Бранка». Роберт зіграв у ньому головну роль та представив його на міжнародному театральному фестивалі в Единбурзі. Спектакль зірвав овації та Роберт Бринза став відомим.

Дебютний роман автора «Не дуже секретні електронні листи Коко Пінчард» було написано у 2010 році, проте видавці відмовилися його друкувати. Після цього Роберт на деякий час опустив руки та вирішив залишити письменство та стати викладачем англійської мови. Проте кохана людина Роберта не дозволила йому вчинити так і наполягла на тому, щоб Бринза спробував ще раз. Так світ побачив роман про інспектора поліції Еріку Фостер «Дівчина у кризі». Твір моментально став бестселером. У наступні кілька років Роберт представив ще п'ять романів про Еріку Фостер, які перетворилися на цілий цикл. Письменник обіцяє не зупинятися на досягнутому та продовжити пригоди Фостер, доки читачеві це буде цікаво. Також автор представив цикл про Коко Пінчард, який користується у читача не меншою популярністю.


Книга «Дівчина у кризі» - це якісний триллер, цікавий, трішки шокуючий та дуже атмосферний. В озері одного з парків Лондона, під шаром льоду, знайдено тіло жінки. За розслідування береться детектив Еріка Фостер. У жертви, молодий світської левиці, була, здавалося, ідеальне життя. Але Еріка виявляє, що цей злочин веде до трьом дівчатам, які були раніше знайдені задушеним і пов'язаними в водоймах Лондона.

Що це - збіг чи справа рук серійного маніяка? Поки Еріка веде справу, до неї самої все ближче і ближче підбирається безжалісний убивця. До того ж її кар'єра висить на волосині - на останньому розслідуванні, яке очолювала Еріка, загинули її чоловік і частина команди, - і вона повинна боротися не тільки зі своїми особистими демонами, але і з вбивцею, більш небезпечним, ніж усі, з ким вона стикалася раніше. Чи зуміє вона дістатися до нього перш, ніж він завдасть нового удару? І хто той, хто за нею стежить?

Сьогодні книги Роберта Бриндзи доступні на 27 мовах, а шанувальники творчості автора з нетерпінням чекають на вихід нових творів.

Книга чекає свого читача на абонементі в бібліотеці-філії №2.

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені