Карлос Руїс Сафон «Лабіринт духів»

Нові надходження в бібліотеці

Іспанський письменник Карлос Руїс Сафон є одним із тих авторів, яких найбільше читають і найбільше знають у всьому світі. Його книжки одна за одною стають літературними сенсаціями та здобувають шалену популярність. Твори Сафона перекладені 50 мовами світу, вони очолювали практично всі європейські книжкові чарти, а їхніми шанувальниками є мільйони людей на п'яти континентах.

Молода оперативниця Алісія Ґріс розслідує загадкове зникнення міністра Маурісіо Вальса. У пошуках відповідей вона вирушає до Барселони, де зустрічається з родиною Семпере та адвокатом Бріансом. Дівчина підозрює, що Бріанс причетний до викрадення, однак, прослідкувавши за ним, розуміє: він тільки вершина айсберга. Алісія дізнається ще про кількох людей - в'язнів моторошної тюрми Монтжуїк у часи Другої світової війни, коли Вальс працював там комендантом. Їм відомо, до яких жахіть причетний міністр. Та був іще один в'язень - письменник Віктор Маташ…

Загадки і головоломки, таємниці минулого і страшні злочини режиму Франко, пошук істини в плетиві брехливих відомостей - чи вдасться Алісії знайти вихід із цього темного лабіринту?

"Чудовий роман, сповнений драм, інтриг, гумору, пристрасті та захопливих історій. Сафон створив колоритний світ Цвинтаря забутих книжок*, і ця фінальна частина об'єднує всі історії в неймовірному феєрверку неочікуваної розв'язки, якою може насолодитися кожен читач".

                         (Кірсті Дансеат, британська видавчиня)

Цвинтарь забутих книжок цикл із чотирьох містичних романів, що були написані Карлосом Руїсом Сафоном та вперше опубліковані між 2001 та 2016 роками.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина