Зустріч-знайомство з представниками літературно-мистецького об’єднання «ОРІАНА» з Кременчука

 



13 листопада в бібліотеці-філіалі №2 відбулась приємна зустріч-знайомство з представниками кременчуцького літературно-мистецького об’єднання «ОРІАНА». Приїзд до Полтави планували вже давно і ось випала нагода приїхати, познайомитись із полтавськими поетами та розповісти про свої творчі успіхи, поділитись досвідом та просто приємно провести час в компанії однодумців.

Серед гостей були відомі кременчуцькі  поети – Ігор Герасименко, Ірина Залюбовська, Оксана Самохліб, виконавець пісень Олександр Журавльов та керівник об’єднання – Таїсія Цибульська. Серед полтавських – представники «Творчого ковчегу ПОЛТАВА» - Наталія Жовнір, Юлія Стиркіна, Людмила Костенко, Юлія Манойленко, Олег Шапошніков, Анастасія Світіха та відомий полтавський бард – Ігор Нікітін. Більш ніж три години творчого спілкування були дуже насиченими: поезія в поєднанні з неймовірним музичним супроводом перетворили наше знайомство на поетичне свято. Кожен з учасників заходу представив свої творчі доробки, прочитав найновіші поезії та поділився творчими планами.  Приємно вразило те, як дивним чином у творчих людей поєднуються талант митця, безмежна любов до Батьківщини, глибоке філософське розуміння світу, мудрість,  щирість, і абсолютно романтичне бачення навколишнього.

Стільки гарних вражень, адже кожен залишив тут частинку своєї душі, приємною несподіванкою став музичний дует у виконанні Юлії Стиркіної та Людмили Костенко, пісні, покладені на музику зазвучали з особливою ніжністю та натхненням.



Насправді, такі творчі зустрічі напрочуд корисні і для тих, хто робить перші кроки у поетичному мистецтві, і для тих, хто вже впевнено стоїть на творчих «ногах» поезії. Як сказала Таїсія Цибульська «…це дає нам можливість рухатись далі».

Не буває свята без подарунків. На згадку про наше знайомство, автори презентували бібліотеці декілька поетичних збірок.

 





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина