Сторінками періодичних видань

 Журнальний день




Щоб залишатися у тренді останніх новинок науки, техніки, знати деталі важливих політичних, соціальних, культурних і світських подій звертайтесь до читального залу бібліотеки філіалу №2, де на  сторінках журналів та газет ви знайдете цікаві аналітичні та розважальні статті, інтерв’ю з відомими особами, поради експертів та багато іншого.

В цих виданнях містяться оперативні відомості практично по будь-якій темі.

Періодика як і книга, супроводжує наше життя, починаючи від народження і до глибокої старості, формує наш світогляд та збагачує життя.

Щоб краще  розкрити фонд періодичних видань та ознайомити  з найбільш популярними журналами та газетами організована виставка «Сторінками періодичних видань».

 Пропонуємо вашій увазі свіжі номери газет «Голос України», «Зоря Полтавщини», «ЗОЖ» «Дебют», «Вечірня Полтава», «Полтавський вісник», «Пенсійний кур’єр», «Бульвар», «Футбол» та інші. 

Журнали для дому, для сім'ї, для дозвілля: «Бурда», «Viva», «Vogue.ua», «Вяжем сами», «Отдохни», «Діана», «Країна», «Дім. Сад. Город», «Огородник», «Жасмин», «Зоодруг», «Квіти України», «Колосок» та інші.

 Запрошуємо всіх користувачів та любителів читання переглянути новинки періодичних видань та взяти цікавий номер газети чи журналу з собою на відпочинок.

Чекаємо на зустріч з вами.

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина