Ранковий кінотеатр для ВПО

 


«Незламний дух» Джессікі Вотсон

Фільм «Незламний дух» розповідає неймовірну історію наймолодшої мандрівниці, яка здійснила кругосвітнє плавання наодинці. Незламність – це сама та риса характеру, що об’єднує нашу спільноту. Учасники клубу Ранковий кінозал – люди активні, позитивні та рішуче налаштовані. Дивитись новинку сучасного кіно завжди приємніше в компанії друзів.

Жоден із близьких і знайомих Джессіки, головної героїні фільму, не очікував що вона зважиться на такий крок, адже вона з дитинства боялася складнощів і перед будь-якими труднощами опускала руки. Декілька років знадобилося їй на підготовку до морської подорожі. Під час тренувань її яхта зіткнулася з важким вантажним судном. Рідні припускали, що ця страшна трагедія зупинить Джессіку, але вона й не подумала відмовлятися від мрії. Зіткнення тільки зміцнило бажання і надало юному капітанові впевненості та рішучості.

Джесіка пробула у морі понад 200 днів. За цей час їй довелося пережити багато небезпечних моментів. 16-річній дівчині знадобилася неймовірна стійкість та мужність, щоб вистояти під час урагану, сильного шторму. Одна в безкрайньому морі вона не здавалась перед підступними айсбергами, обійшла все підводне каміння і стала справжньою героїнею.

Фільм викликав справжні емоції у глядачів – і гордість, і натхнення і бажання йти вперед, здійснюючи свої мрії!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені