Творчий вечір Ігоря Нікітіна «Авторська пісня – моя стихія…»

 

В бібліотеці-філії №2 відбувся творчий вечір Ігоря Нікітіна – автора чудових пісень та віршів. Ігор вже давно відомий в творчому колі Полтави як бард і  актор театру поезії та пісні (під керівництвом Михайла Косенко). По життю дуже простий і скромний чоловік, з безмежним талантом складати прозу життя у віршовану поезію - вимальовувати образи, що відгукуються в кожному серці власними спогадами, вболіваннями та почуттями. Лауреат фестивалів авторської пісні в Харкові, Полтаві, Дніпрі.

Ігор Нікітін не так багато розповів про себе, як розповіли про нього його пісні -  присвячені життю, коханню і жінкам, власним пошукам сенсу буття; веселі і сумні, натхненні та несподівані. Декілька композицій Ігор виконав в дуеті з Юлією Стиркіною, талановитою полтавською поетесою, аудиторія  отримала дивовижну атмосферу весняного ліричного настрою.

Як відбувається цей творчий процес, коли поетичні образи оживають та постають перед слухачами, наче справжні? На це риторичне питання важко відповісти, але можна сказати без сумніву, що дуже важлива якість, як поета -  щиро та без прикрас «говорити» зі слухачем, торкаючись серця кожного. І це справжній талант – закохати, зачарувати  публіку, підтримати її своїм щирим словом, як це може зробити Ігор Нікітін.

Дякуємо всім, хто долучився до творчого спілкування, чекаємо наступних зустрічей!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина