Вчимося керувати емоціями разом з про професійним психологом Дмитром Медведєвим.

 

Що таке емоції? Те що ми відчуваємо щодня, щохвилини, але ніхто не вчив нас, як розібратися з цим «букетом почуттів», щоб бути в гармонії з собою. Тренінг організований спільно з «Татохаб. Полтава» при бібліотеці-філії №2  і психологом-психотерапевтом Дмитром Медведєвим спрямований саме на пізнання свого емоційного стану.

З дитинства ми навчились проявляти емоції, однак контролювати свої почуття буває досить складно. По-перше, варто усвідомити, що немає хороших і поганих емоцій, а є приємні та неприємні. І негативні емоції не слід блокувати, адже насамперед вони сигналізують про небезпеку, або свідчать про певні проблеми. Або просто рятують нам життя!

Тренінг проведений психологом-психотерапевтом Дмитром Медведєвим приніс всім учасникам масу емоцій: зовсім різних, але здебільшого гарних. Кожен учасник розповів про те, що відчував останнім часом і спробував ідентифікувати ці почуття. Адже для того, щоб навчитися корегувати емоції, треба спочатку їх виявити та усвідомити. Цікава та водночас актуальна тема, особливо для групи внутрішньо переміщених осіб, що опинилися в складних життєвих обставинах та мусять пристосовуватися до нового життя.

Плануємо рухатися далі та чекаємо наступне заняття.

 








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина