Нові надходження в бібліотеці

 

Олексій Волков «Шпиталь»

Олексій Михайлович Волков - український лікар і письменник, народився 10 травня 1965 року в місті Тернополі.

 Майстер детективного жанру та поет-пісняр.

Член Національної спілки письменників України (2003).

Випускник Тернопільського медичного інституту (1988). Працював хірургом у Кіровоградській обласній лікарні (1989), від 1989 — в Козівській центральній районній лікарні (Тернопільщина).

Відзнаки і нагороди

Гран-прі Всеукраїнського конкурсу «Золотий бабай» за рукопис роману «Пес», що вийшов під назвою «Виконавець» (2000).

Переможець літературних конкурсів «Золотий Бабай» (2002) та «Коронація слова» (2005), номінант конкурсу «Ґранд-Коронація» (2010), спеціальна відзнака «Ґранд-Коронація» за роман «Вовчий місяць» (2015).

За вагомий внесок у розвиток сучасного українського гостросюжетного роману у 2013 році отримав премію «Золотий пістоль».

Автор 12 книжок. Найвідоміші з них: «Лікарня на відлюдді» (2008), «Емісар» (2012), «Мертві квіти» (2014), «Вовчий місяць» (2016). 

Бібліотека філіал №2 отримала чергову книгу

Олексія Волкова «Шпиталь».


Таємниці старого монастиря, на території якого розміщується звичайна районна лікарня, не дають спокою колективові хірургічного відділення, адже в цих стінах в різні епохи побували і лицар-тамплієр, і особистий хірург Наполеона, і польський магнат… Чи стане медикам сил та наснаги розплутати ці таємниці і дістатися захованого скарбу? Олексію Волкову вдалося майстерно поєднати в новому романі драматизм людських стосунків, заплутаний сюжет, щирий добрий гумор та злу іронію.

Запрошуємо всіх прихильників цього автора до абонементу бібліотеки.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

«Зниклі птахи та тварини України»