Моє місто

 «Моє місто» - виставка присвячена Дню міста

Сьогодні, 20 вересня, у читальному залі нашої бібліотеки відкрилася виставка образотворчого мистецтва, присвячена до Дню міста -  «Моє місто».

Тут представлено малюнки учнів Полтавської «Малої академії мистецтв» ім. Раїси Кириченко.

Цікава виставка, гарні, різнобарвні і по-своєму оригінальні роботи виконані Процко Анастасією 12 років: «Двори Полтави», «Рідна школа мистецтв», «Парк зустрічей», «Привіт з Полтави» - викладач Леонович Марина Миколаївна.

 Ще кілька малюнків  виконано Мороз Марією 15 років – викладач Волкова О. А.  На перший погляд, це прості картини, але водночас вони передають сильну енергетику, характер нашого міста.

Виставка цікава і жанровим розмаїттям: пейзажі, натюрморти. Більшість пейзажів присвячені рідному місту: на картинах архітектурні пам’ятки, центральні вулиці, багатоповерхові новобудови. Автори малюнків ніби запрошують здійснити прогулянку мальовничими вуличками, парками та скверами, зазирнути у затишні дворики, помилуватися краєвидами Полтави. Також привертає увагу барвистий натюрморт і сюжетні роботи, які налаштовують глядачів на романтичний лад, змушуючи хоча б на час про все забути і зануритися в споглядання прекрасного.


                             








Чекаємо Вас у читальному залі!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина