Бібліотека - острів творчості і талантів


 

Всеукраїнський день бібліотек бібліотека-філія №2 відсвяткувала у колі друзів: найвідданіших читачів та шанувальників. Привітати колектив бібліотеки прийшли талановиті діти зі школи мистецтв «Мала академія мистецтв» ім.Раїси Кириченко під керівництвом викладача Світлани Берюк, що вже понад 30 років є завзятим читачем та другом нашої філії та викладача Здоровило Надії.

 Музика може змінити світ, оскільки вона здатна змінити людей. Вона робить людину благороднішою, добрішою. Музика — це мистецтво, яке доходить до серця через думку і збуджує думку через серце.

 Сьогодні ми почули прекрасне, зворушливе виконання класичної музики від Марії та Богдана Демиденко та Маргарити Заволоки. Велика вдячність цим талановитим дітям за те, що вони є в нашому житті, за те що несуть красу і радість в цей світ.

 Віршованим привітанням долучилися до святкової програми керівник «Творчого ковчегу Полтава» пані Наталія Жовнір та професійна акторка Людмила Тимофєєва. Пані Наталя зачитала свій вірш, присвячений бібліотеці із збірки «Кольоровий експрес». Пані Людмила зачитала знаменитий вірш «Крила» Ліни Костенко – проникливо та щиро, знову вражаючи своєю акторською майстерністю.

Щирі слова подяки та вітання висловлювали наші постійні вимогливі читачі – ті, задля кого ми працюємо, впроваджуємо нове, зберігаємо вічне і шукаємо прогресивне. Ми вдячні усім, хто був з нами весь цей день!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені