Книги, в яких здійснюються мрії


Книги про мрії, що збулися окриляють нас на власні звершення чи подвиги. Хто не любить поринати у мрії? У цей неймовірний, такий бажаний світ, де все з нами відбувається якнайкраще.

Книги про реальність та мрії можуть бути цілком вигадані, нафантазовані уявою митця та побудовані за всіма канонами художньої літератури. А можуть бути мотиваційні та такі, які штовхають нас вперед і тільки вперед.  На сторінках книги, ми поринаємо у світ, де є і важкі випробування і пошук себе та свого шляху,  і де існує справжня дружба та звісно, кохання, як протест проти сірості життя.

Бібліотека-філія №2 пропонує вам добірку книг, що стануть у нагоді всім, хто мріє, кого надихають щирі, світлі, кумедні, зворушливі історії, сповнені життя.

Після прочитання мотивуючої книги Барбари Шер «Мрії здійснюються», ви самі здивуєтесь тому, наскільки змінилось ваше сприйняття навколишнього. На її сторінках ви знайдете не лише теорію, але й безліч практичних порад щодо того, як мотивувати себе та здійснити всі свої заповітні бажання. Художня проза від видатних зарубіжних авторів також покращить ваш настрій та надихне рухатись далі, до своєї мрії. Тож, вперед! Дивимось відео-ролик «Книги, у яких здійснюються мрії» від бібліотеки-філії №2. 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені