Лютневі посиденьки…

 


В бібліотеці-філії №2 відбулась зустріч користувачів бібліотеки з учасниками «Творчого ковчегу Полтава». Послухати сучасну поезію від полтавських авторів зібралось чимало охочих. 5 учасників клубу чудово поспілкувалися з аудиторією на творчому вечорі. Особливу вдячність висловлюємо представницям молодіжного крила клубу - керівникові танцювального колективу при ОЦЕВУМі Олені Гринь за прекрасне виконання індійського танцю, поетесі й актрисі народного театру на Павленках Анастасії Світісі за артистичне читання її віршів та за акапельний спів. Анастасія прочитала свій вірш про Жанну Д'арк, який вона написала ще до війни, коли навчалася в музичному училищі, і який, як зауважила, перекликається змістом з драматичними подіями сьогодення, що стосуються вже не Франції, а України...

Вдячні також популярному поетові Олегу Шапошнікову за його неповторні вірші. І, звичайно пані Наталії Жовнір – полтавській поетесі, письменниці та журналістці за  читання віршів, оптимістичних та позитивних. Художниця Оля Лях познайомила присутніх зі своїм різноплановим мистецтвом та розказала про своє захоплення Петриківським розписом.

Серед гостей заходу виявились навіть приїжджі з Решетилівки - лікарка з поетичною душею Любов Ткаченко, виявляється, лікарі також пишуть вірші, та ще й хороші!

Цікаво було познайомитись також  з поетом-ліриком та гумористом Яковом Купінським, він майстерне прочитав свої твори на різні теми та подарував бібліотеці  свою невеличку збірку гуморесок «Два куми», за що особливо вдячні!

Перед аудиторією виступив також обдарований гість клубу – відомий фотохудожник Володимир Коротков, який захоплююче розповів про своє «фотополювання» на лебедів, та про серію світлин з життя міста.

Творчий вечір  пройшов жваво, змістовно та цікаво, нетерпляче чекаємо наступних зустрічей!

 





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина