Що читати влітку?

       


Для тих, хто страшенно втомився від телевізора і компютера, та хоче  якось  відволіктись від буденних проблем, рекомендуємо почитати щось новеньке. 

Рекомендований список літератури:
 
1. Кокотюха А. «Біла ніч» 2017 рік

Роман є продовженням книг «Чорний ліс» та «Багряний рейд» і завершує трилогію історично-пригодницьких романів про  УПА  Твір буде цікавий всім, хто переймається українською історією і хоче зрозуміти «ЧОМУ?» і «ЗА ЩО?» воювали українці в лісах.

2. Плохій С. «Убивство в Мюнхені. По червоному сліду.»   2017 рік

Книга написана в дусі класичного шпигунського роману. Це історія вбивства Степана Бандери колишнім повстанцем, а тепер агентом КДБ Богданом Сташинським. Автор пропонує новий погляд на долю Сташинського, чия історія є головною у творі. Документальний роман буде цікавий всім шанувальникам ІСТОРИЧНОЇ ПРАВДИ.







3.  Гнатко «Тінь Аспида»   2019 рік
 
Сюжет роману розгортається на Україні і в Йорданії. Це історія кохання української дівчини та йорданського парубка, що насправді виявляється торговцем «живим товаром». Так героїня опиняється на чужині, в полоні. Відтепер вона беззахисна невільниця і її життя нічого не варте. Для шанувальників ЛЮБОВНИХ романів зі СХІДНИМ ПРИСМАКОМ.




4. Талан С. «Я захищу тебе»  2019 рік

Роман про події 2014 року, про скалічені війною долі. Про перше, ще шкільне кохання, про непорозуміння і зраду. А ще цей роман про те, що навіть зовсім різні люди можуть бути однодумцями і бути щасливими разом. Роман для тих хто любить РЕАЛЬНІ ІСТОРІЇ та ПСИХОЛОГІЧНІ ДРАМИ.

5. Циганчук К. «Кривавими слідами»  2019 рік

Цей поліцейський детектив заснований на реальних подіях: вбивстві в місті Рівному італійського туриста. Те що все відбувається в наших українських реаліях, не залишить нікого байдужим. Ви по іншому подивитесь на роботу наших слідчих та патрульних. Для шанувальників нового жанру УКРАЇНСЬКОГО ПОЛІЦЕЙСЬКОГО детективу.




    
6. Хаїр Д. «Кров мага»  2019 рік

Автор, популярний новозеландський письменник – фантаст, майстерно переплітає міфологію з історією. Читаючи роман ви потрапляєте в хитросплетіння таємниць і інтриг, що їх з кожною главою стає все більш і більш. Твір однозначно сподобається всім ШАНУВАЛЬНИКАМ ФЕНТЕЗІ. 


7. Дюпюи М. «Сирота с Манхетена»  2019 рік

Гійом, Катрін та їх донька Елизабет мріють про нове життя. Залишають рідну Францію і опиняються в Нью-Йорку. Але мрії про свободу перетворюються на кошмар. Маленька Елизабет залишається сама… Якщо ви обожнюєте СІМЕЙНІ МЕЛОДРАМИ, можете пролити сльозу над гіркою долею сироти, то Марі Дюпюї стане вашим автором на довгі роки. 

8. Печорна О. «Химерниця»  2020 рік

Драматична історія про помилки в минулому та їх спокуту. Химерниця. Хто вона? Дівчина, бабуся, відьма чи привид з минулого? Роман – суміш емоцій, душевного болю, очікувань і прощення. Книга для тих, хто цінує СІМЕЙНІ ВІДНОСИНИ, особливо стосунки БАТЬКИ-ДІТИ.








Р.S.
Сподіваюсь, рекомендовані  книги, принесуть  вам задоволення. 

Список склала бібліотекар  Ірина Подопригора 





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина