Долучаємось до флешмобу #100новихкнижок від Українського інституту книги, Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого та Української бібліотечної асоціації, щоб привернути увагу до оновлення та поповнення бібліотеки сучасною літературою. Задовольнити вибагливого сучасного читача не таке вже й легке завдання. Це справжнє мистецтво, яким досконало володіють бібліотекарі – знайти саму ту книгу, порадити, познайомити читача з автором. Зацікавити біографією, багатим життєвим досвідом, цінними ідеями чи карколомним сюжетом.  У фонді бібліотеки-філії №2 багато зачитаних вже «до дірок» книг, але ж це добрий знак – ці книги читають! Вони ніколи не залежуються на наших полицях, а бібліотека потребує постійного поповнення фонду. Тому знайомимо Вас лише з невеликою частинкою цих книг та сподіваємось, що нові надходження до бібліотеки будуть вже незабаром.

Популярні у читачів книги знайомлять нас з історією країни,  відкривають таємниці різних епох, задовольняють питливий розум шанувальників детективного жанру та дають емоційний розвиток. Читання дитячих книг разом з батьками та обговорення прочитаного дозволяє торкнутись складних тем, на які діти не завжди готові говорити. Але ж це і є виховання нашого майбутнього покоління!

Бібліотека потребує нових українських книжок, які видають прекрасні сучасні видавництва. Долучайтесь до акції #100новихкнижок та даруйте бібліотеці нові книги!









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кульбаба, або Диво-рослина

«Зниклі птахи та тварини України»

«Відродження нації»