«Письменник. Книга. Читач». Як пройшов «Національний тиждень читання» в бібліотеці

 



Бібліотека-філія №2 приєдналась до проведення Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання», мета якої — консолідувати українське суспільство навколо читання як життєвої стратегії.

«Тиждень читання» об’єднує між собою читачів, видавців, письменників, книгарів зі всієї країни та покликаний розвивати культуру читання серед українців. Під час заходів, проведених в бібліотеці-філії №2 ЦБ ПМТГ,  користувачі познайомились з новими надходженнями та творами літераторів Полтавщини. Познайомились з чудовим проектом «Польська полиця в Україні» - під час заходу була представлена яскрава книжкова виставка нових видань польських авторів, що бібліотека отримала від Інституту книги.  

На літературні студії «Письменник. Книга. Читач», запросили місцевого автора Сергія Старих. За його ініціативою декламували вголос полтавських відомих письменників, читали уривки з романів і поезій - Ксенії Кід «Будинок для Марти», Олександра Ковтуна «Вакуум», Дар'ї Іваніщенко інших авторів, твори яких увійшли до збірки «Коктейль №7».



Читали, обговорювали, ділилися враженнями. Оскільки мета цієї акції - поширювати інформацію про свої улюблені літературні твори, то й мали можливість поділитися   своїми вподобаннями. Дякуємо за співпрацю активному читачу  та ведучому заходу Сергію та нашим активним читачам за їх безкінечну любов до книги.

 





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені